Tuesday, April 10, 2012

Bersalin kulit

Salam, hai dan hola.

Korang perasan tak perubahan blogku. Hanya bersalin kulit saja. Dari putih oren kepada pink biru.

dalam proses penambahbaikan lagi
Tak reti la nak buat header cantik-cantik. Nak mintak orang buatkan pun tak tau dengan sapa. Korang tau tak? Mahal tak kalo mintak buatkan header nie?

Tapi tak ada idea pun nak buat macam mana. nak letak apa. colour apa. emm...korang boleh bagi pandangan tak?

Mood geram ngan nuffnang pulak, iklan tak nak kuar kat bawah header tu. Rasa nak lempang saja. Oppss...sabar...sabar...sabar.

4 comments:

  1. kita buat header dgn syazwana.. RM20 jer..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? nanti saya cuba tanya. thanks as. :)

      Delete
  2. header blog sarah di buat oleh MIJ. suka tgk doodles yg dia buat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MIJ tu sapa yea Sarah. ade link blog/fb dia x? tq

      Delete